1
ATP

FOTO: Printscreen/X

TRENUTAK KADA SE SVE SLOMILO: Novak pobesneo na stručni štab, pa opsovao – Šta pričate vi?! (VIDEO)

Objavljeno: 24.05.24 u 18:44

Novak ni danas izgledao najbolje na terenu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poražen je u polufinalu turnira u Ženevi od Čeha Tomaša Mahača sa 2:1 (4:6, 6:0, 1:6).

Novak ni danas izgledao najbolje na terenu, mada, nije se to od njega ni očekivalo, s obzirom da je u Ženevu došao čisto kako bi odigrao par mečeva pred start Rolan Garosa.

Sam meč je bio pravi rolerkoster, što se vidi po rezultatima u setovima, a upravo u toku trećeg seta, u trenucima kada se polako raspadala Novakova igra, došlo je do svađe između Đokovića i njegovog boksa.

Naime, nakon što je osvojio uvodni gem odlučujućeg seta, imao je prednost od 15:30 u drugom, ali je od tog momenta potpuno pao. Kada se lomio upravo taj drugi gem u setu, Đokoviću su iz njegove lože savetovali da se povuče kada prima servis, ali to nije izašlo na dobro.

Da idem nazad… Šta vi pričate, kako nazad je**te, šta nazad na ritern? O čemu pričate – grmeo je Nole, dok su ga iz boksa nemo posmatrali.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter