0
Kladionica

FOTO: Promo

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL, EVO ŠTA NAS OČEKUJE NA F4 EVROLIGE!

Objavljeno: 24.05.24 u 18:17

Može li neko da skine Kralja sa trona?

Ove sezone završni turnir Evrolige će se igrati u Berlinu, a za trofej će se boriti dve grčke ekipe, Olimpijakos i PAO, jedna turska – Fenerbahče, i branilac titule, po mnogima najbolja ekipa u u novijoj istoriji elitnog takmičenja, Real iz Madrida. Mečevi polufinala su na programu u petak, dok će se borba za titulu odigrati u nedelju.

Prvi na teren će izaći košarkaši Panatinaikosa i Fenera, koji se sastaju od 18 časova u okviru prvog polufinalnog susreta, nakon čega se od 21 čas igra repriza prošlogodišnjeg finala u kojem se sastaju Olimpijakos i Real. PAO je sezonu završio na drugom mestu, iza Reala, sa 23 pobede i 11 poraza, dok je sa turskim velikanom podelio po pobedu. Obe ekipe iz prvog polufinalnog para su na Fajnal for dospele nakon trijumfa u 5. utakmici plej-ofa, u kojima je PAO savladao Makabi, dok je Fener eliminisao Monako.

Olimpijakos je do plej-ofa stigao sa petog mesta u ligaškom delu, da bi potom sa 3:2 izbacio Barselonu. Crveno-beli iz Pireja su šokirali Katalonce na gostujućem terenu u petom meču sa 63:59, a interesantno je da su Olimpijakos i Fener prve, i za sada jedine, dve ekipe koje su slavila na gostovanju u 5. meču plej-of serije. Real je jedini ostao bez poraza u plej-ofu Evrolige, pošto je aktuelni šampion Evrope sa rezultatom 3:0 u seriji nadigrao Baskoniju.

Kao i svake godine, sigurno je da će nam i ovaj F4 Evrolige doneti pregršt uzbuđenja, pa je zbog toga kladionica AdmiralBet organizovala Festival košarke koji svim ljubiteljima košarke i sportskog klađenja donosi 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa. Tiket mora da sadrži opklade na učinke za 5 ili više igrača, a ponuda se odnosi na sve ABA, NBA ili evroligaške igrače tokom trajanja plej-ofa. Pored ovih 10% freebeta, sve ljubitelje košarke očekuju i sjajni specijali kao što su da će Nan, Lesor i Slukas zajedno postići 60 ili više poena, ili da će Kalates upisati 10+ asistencija.

Navedena ponuda i mnoge druge promocije su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih500% bonusa do 300.000 dinara!

Izaberite svoju petorku za polufinale, preuzmite freebet i uživajte u kulminaciji najbolje evropske košarke!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter