0
Košarka

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Ioannis Sfairopoulos, Head Coach of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

SVE JE SPREMNO ZA KLS: Da li crno-beli mogu da prekinu dominaciju Zvezde dugu osam godina?

Objavljeno: 24.05.24 u 09:09

Kraj sezone se bliži, ovo je poslednje takmičenje za srpske klubove!

Danas se održavaju prve utakmice polufinala Košarkaške lige Srbije, gde će Partizan odmeriti snage sa Megom od 18 sati u Beogradskoj areni, dok će aktuelni šampion Srbije, Crvena zvezda, dočekati FMP u nekadašnjem Pioniru od 20:30.

„Večiti rivali“ i Mega su direktno se našli među četiri najbolje srpske ekipe, dok je tim iz Železnika kroz doigravanje izborio poziciju u KLS.

Igramo prvu utakmicu polufinala Srpske lige. Prva stvar koju moramo da uradimo je da okrenemo novi list i stranicu naše knjige. Izuzetno poštujemo ekipu FMP-a znamo da imaju ekstra motivaciju. Zato moramo da budemo vrlo koncentrisani, da se držimo našeg plana i igramo našu igru – izjavio je trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos.

Trofej KLS brane crveno-beli, koji su osvojili osam od poslednjih trofeja, dok crno-beli, nakon dvogodišnje pauze, ponovo ulaze u domaći šampionat, koji su poslednji put osvojili 2014. godine.

Počinjemo Košarkašku ligu Srbije u situaciji koja je previše delikatna što se nas tiče, imamo dosta povređenih igrača i nekih drugih problema. Ali u kojoj god situaciji da se nalazimo uvek je najvažnije da igrači i mi reagujemo na pravi način i da pokažemo sve ono što imamo unutra, da damo sve od sebe, i da igramo najozbiljnije Košarkašku ligu Srbije, to je jedina želja koju imamo – izjavio je Obradović.

Polufinalna serija se igra na dve dobijene utakmice.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter