0
Košarka

SKANDAL U KOSOVSKOJ MITROVICI: Dve osobe izbodene na košarkaškoj utakmici!

Objavljeno: 24.05.24 u 08:45

Strašno!

Nakon završetka finalne utakmice košarkaške lige tzv. Kosova, južni deo Kosovske Mitrovice zadesio je strašan incident. Dve osobe su izbodene nakon meča između Trepče iz Kosovske Mitrovice i „Golden Eagle Ylli“ iz Suve Reke.

Portparol policije za region Mitrovice, Avni Zahiti, potvrdio je vest za Klankosova.tv. Prema njegovim rečima, povređeni su zatražili bolničko lečenje nakon što je hitna pomoć brzo reagovala.

Incident se dogodio oko 21.30 u toaletima hale sportova, gde su dve osobe povređene oštrim predmetom. One su odmah zatražile pomoć u Hitnoj pomoći Regionalne bolnice u Mitrovici. Slučajem se bave nadležne policijske jedinice – izjavio je Zahiti za Klankosova.tv.

Izvori navode da je incident bio posledica napetosti nakon što je Trepča osvojila titulu prvaka nakon 12 godina. U „majstorici“, Trepča je pobedila rezultatom 67:66, što je peti put u istoriji da ovaj klub iz Kosovske Mitrovice podiže pehar šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter