0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@WestHam

SKANDAL DRMA PREMIJER LIGU: Brazilsku zvezdu očekuje duga suspenzija!

Objavljeno: 24.05.24 u 12:12

Brazilski reprezentativac Lukas Paketa mogao bi neočekivano rano da završi fudbalsku karijeru

Brazilski reprezentativac Lukas Paketa mogao bi neočekivano rano da završi fudbalsku karijeru ukoliko se utvrdi da je namerno dobio žute kartone i tako uticao na tržište klaženja!

Naime, igraču Vest Hema zbog namernih kartona preti suspenzija od čak 10 godina – dok je u međuvremenu, baš zbog ove situacije, propao transfer u Mančester Siti vredan 80 miliona evra.

FA Engleske navodi da je Paketa namerno dobio žute kartone na utakmicama Premijer lige iz prethodne sezone, protiv Lestera, Aston Vile, Lidsa i Bornmuta, kako bi on i njegovi prijatelji mogli da profitiraju od klađenja.

U jednom presedanu, bivši defanzivac Redinga Kinan Ajzak je izbačen iz fudbala na 10 godina baš zbog žutog kartona, i to jednog, kada je pre tri godine „požuteo“ u FA Kupu igrajući za Stratford Taun.

Paketa je, inače, član Čekićara od 2022. godine, prethodno je igrao za Flamengo, Milan i Lion, a član je reprezentacije Brazila od 2018.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter