0
Domaći fudbal

FK Radnicki 1923 navijaci, fans, supporters, zastave, kisa, kisobran, ilustracija, illustration during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 Play Off match between Radnicki 1923 and Vojvodina at stadium FK Vozdovac on May 16, 2024 in Kragujevac, Serbia. (Photo by Dragan Karadarevic/Starsport.rs ©)

LAKŠE SE DIŠE U KRAGUJEVCU: Radnički 1923 „na miru“ može da se priprema za meč sa Partizanom!

Objavljeno: 24.05.24 u 18:58

Obezbeđena evro-licenca

Fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca izborili su izlazak u Evropu naredne godine i imaće pravo za nastup u takmičenjiva pod okrivljem UEFA, s obzirom da su dobili evro-licencu za narednu sezonu.

To je potvrđeno na drugostepenoj komisiji za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije, nakon što su Kragujevčani izvršili dopunu neophodne dokumentacije, saznaje Mozzart Sport.

Ovakav scenario najavljivali su čelnici kluba, ipak, sigurno im je laknulo nakon ovog saznanja, te će moći na miru da se pripremaju za sutrašnji duel u Humskoj.

Ekipa Feđe Dudića je već obezbedila učešće u evrokupovima, ali će se protiv Partizana boriti za četvrtu pozciju koja će mu obezbediti učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Ako Vojvodina na svom terenu savlada Mladost iz Lučana, Radničkom će u Beogradu biti neophodna pobeda.

Za sada još uvek nije poznato gde će Kragujevčani igrati svoje mečeve u narednoj sezoni, pošto kreće rekonstrukcij Čika Dače, ali se očekuje da to bude neki od neki od novoizgrađenih objekata, najverovatnije Leskovac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter