0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

KRAJ KATALONSKE SAPUNICE: Laporta okrenuo ploču i dao otkaz Ćaviju, menja ga Nemac! (FOTO)

Objavljeno: 24.05.24 u 19:09

Utakmica u nedelju biće poslednja za Ćavija na klupi Barselone

Fudbaleri Barselone gostuju ekipi Sevilje u poslednjem 38. kolu španske Primere i to će ujedno biti i poslednja utakmica koju će Ćavi Ernandez provesti na klupi kluba iz Katalonije, s obzirom da je predsednik Đoan Laporta danas izjavio da legendarni vezista neće naredne sezone predvoditi tim.

U saopštenju se navodi da su sastanku u sportskom centru prisustvovali trener, kao i potpredsednik kluba Rafa Juste, sportski direktor Anderson Luis de Souza, kao i Deko, Oskar Ernandez i Sergio Alegre i da je dogovor postignut.

Barselona se zahvalila Ćaviju za njegov trenerski doprinos, ali i ono što je radio kao kapiten tokom fudbalskih dana i navodi se da će tokom dana biti saopštene odluke u vezi sa novim stručnjakom i strukturom ekipe.

Prethodnih dana se spekulisalo da će do ovog scenarija doći nakon što je Ćavi posle duela sa Almerijom govorio o stanju u Barsi i pominjao finansijsku situaciju. Nije štedeo tada reči, a to je navodno zasmetalo predsedniku Đoanu Laporti, pa je uprkos prethodnim najavama o ostanku trenera ta odluka promenjena.

Ćavija će najverovatnije zameniti nemački stručnjak, Hansi Flik. Kako prenosi Mundo Deportivo, Flik i Deko su već imali razgovor prošle srede i sportski direktor Barselone je za angažovanje nemačkog trenera, a ta ideja se dopada i predsedniku Đoanu Laporti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter