0
Fudbal

FOTO: Twitter/@England

KOJE SU SLABOSTI NAŠEG NAJJAČEG PROTIVNIKA?: Engleska legenda o najvećim problemima reprezentacije!

Objavljeno: 24.05.24 u 09:27

Sa nestrpljenjem iščekujemo EURO!

Legendarni napadač Arsenala, Jan Rajt, upozorio je na potencijalni problem koji bi mogao da zadesi fudbalsku reprezentaciju Engleske na nadolazećem Evropskom prvenstvu.

Rajt, drugi najbolji strelac Tobdžija, naglašava da je slabost odbrane ozbiljna zamka u koju bi Englezi mogli da upadnu, što bi ih moglo koštati visokog plasmana.

Ova zabrinutost postala je očigledna nakon objavljivanja spiska igrača koje je izabrao selektor Garet Sautgejt, gde je jasna razlika između kvaliteta odbrane i napada.

Na spisku defanzivaca nalaze se Hari Megvajer, Džon Stouns, Luk Šo i Kieran Tripije, igrači koji su nedavno imali problema sa povredama.

Dodatno, postoji sumnja u spremnost Luka Šoa, zbog čega bi Kieran Tripije mogao biti premješten na levu stranu, dok bi Džo Gomez bio desni bek.

Očigledno je da je naša odbrana nešto što će Sautgejt morati da reši – rekao je Rajt, ističući istovremeno snagu u napadu:

Kada vidimo sjajnu formu Kejna, najboljeg strelca Nemačke, i igrače poput Belingema koji briljiraju u Real Madridu, Fodena i Palmera u Premijer ligi, jasno je koliko je naš napad impresivan. –

Podsećamo, prvi meč na Evropskom prvenstvu, Engleska će odigrati protiv Srbije, a duel će se održati u Gelzenkirhenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter