0
Domaći fudbal
Osman Bukari

Crvena Zvezda's Osman Bukari during Serbian Super League football match between Crvena Zvezda and Novi Pazar in Belgrade, Serbia, on Sept. 2. 2023. (photo by Pedja Milosavljevic)

KAKAV ŠOK: Transfer Bukarija na čekanju!

Objavljeno: 24.05.24 u 13:00

Ništa od transfera, makar za sada

Kako prenosi „Informer“, transfer Osmana Bukarija je na čekanju.

Trebalo je da potpiše za Ostin, klub koji se takmiči u MLS ligi, i to za 7 miliona evra, ali je došlo do preokreta jer se pojavio menadžer iz Gane koji je tražio čitavu proviziju za sebe.

Transfer igrača je bio dogovoren i ljudi iz kluba imali su u planu da deo provizije ustupe našem menadžeru Ivici Pavloviću, koji je u izvesnoj meri vodio računa o Bukariju u Srbiji. Ostatak je trebalo da ide u Zvezdinu kasu. Međutim, pojavio se čovek koji tvrdi da je Bukarijev menadžer, ali došao je tek pošto je čuo za transfer u Ameriku. On nije želeo ni sa kim da pregovara, već je tražio celu proviziju za sebeobjašnjava izvor Informera“.

Ipak, očekuje se razvoj situacije u korist transfera.

Bukari je rekao da ne ide. Za sada ostaje na „Marakani“. Ipak, ništa nije gotovo. Veliki posao je u igri, sve strane će verovatno biti zainteresovane da se dogovore, da pronađu kompromis i da bude dobro i klubu i igraču i svima onima koji polažu pravo na njega. Narednih dana problem bi trebalo nekako da bude rešenzaključuje neimenovani izvor „Informera“ iz kluba.

Bukari je već dogovorio sve sa Ostinom, klubovi su se takođe dogovorili, ali menadžeri još uvek nisu oko provizije…

1
12

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter