0
Domaći fudbal

Matheus Bonifacio Saldanha during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 Play Off match between FK Cukaricki and FK Partizan at stadium FK Cukaricki on May 17, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JEDNA PONUDA VEĆ ODBIJENA: Ovi evropski velikani jure potpis Mateusa Saldanje!

Objavljeno: 24.05.24 u 08:25

Crno-beli imaju priliku da uzmu lepu sumu!

Nedavni odlazak napadača Partizana, Mateusa Saldanje na meč između Galatasaraja i Fenerbahčea privukao je veliku pažnju zbog mogućeg transfera Brazilca u Tursku, naročito što je već poznato da je Bešiktaš zainteresovan za njega.

Ipak, turski mediji prenose da nisu samo crno-beli iz Istanbula zainteresovani za Saldanju, već je i Partizan već odbio ponudu tešku osam miliona evra. Jagiz Sabunčoglu, novinar tamošnjih medija, otkrio je u programu uživo da se sreo sa Saldanjinim agentom i da mu je ovaj otkrio neke zanimljive detalje vezane za ponude koje su stigle.

Sreo sam se sa Saldanjinim predstavnikom. Rekao mi je da nisu došli u Istanbul da pregovaraju o transferu i da je Lil poslao zvaničnu ponudu od 8.000.000 evra koju je Partizan odbio. Otkrio je i da su za napadača zainteresovani i Everton i Sporting – rekao je Sabunčoglu.

 

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter