0
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

Dragan Stojković Piksi (FOTO: Starsport)

ZVANIČNO: Dragan Stojković Piksi produžio ugovor sa Srbijom! (FOTO)

Objavljeno: 23.05.24 u 12:46

Piksi ostaje na čelu reprezentacije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, produžio je ugovor i ostaće na čelu nacionalnog tima bar do Mundijala 2026. godine.

Fudbalski Savez Srbije (FSS) zvanično je potvrdio produžetak saradnje s Piksijem, čime su okončane spekulacije koje su se pojavljivale tokom poslednjih meseci.

U ulozi selektora naše A reprezentacije, Dragan Stojković je omogućio Srbiji da prvi put poveže učešće na dva velika takmičenja (SP u Kataru i EP u Nemačkoj), uz to je ostvario uspeh u Ligi nacija (plasman u elitni rang) i dobio je poverenje rukovodstva naše organizacije da nastavi sa radom i posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Očuvanje kontinuiteta u vođenju reprezentacije jedan je od ključnih faktora u postizanju željenog rezultata – izjavio je FSS.

Produžetak saradnje s Piksijem odražava ambicije Fudbalskog saveza Srbije da nacionalni tim nastavi s uspesima, posebno uoči predstojećeg Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Očekuje se da će odluka zvanično biti usvojena na sastanku Izvršnog odbora u ponedeljak, 27. maja, odmah nakon sednice Skupštine FSS u Staroj Pazovi – saopšteno je na sajtu FSS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter