0
Fudbal

FOTO: Printscreen/instagram/FSS

VELIKA PODRŠKA ZA ORLIĆE: Piksi u odabranom društvu posmatra utakmicu na Kipru! (FOTO)

Objavljeno: 23.05.24 u 20:36

Svaki fudbaler bi poželeo da ga gledaju ove legende!

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je značajnu pobedu na Evropskom prvenstvu za igrače do 17 godina koje se trenutno održava na Kipru. Nakon trijumfa nad selekcijom Ukrajine rezultatom 1:0 u prvom kolu, sada je u toku drugi meč protiv domaćina Kipra.

Iako imaju izazovnu situaciju sa domaćom publikom koja će biti na strani protivnika, Orlići mogu da računaju na podršku fudbalskih legendi Srbije. Naime, na tribinama su prisutni Dragan Stojković Piksi, čuveni fudbalski as i trenutni selektor seniorske reprezentacije Srbije, zajedno sa legendama poput Vladimira Petrovića Pižona i Miroslava Tanjge. Njihova podrška će sigurno podići moral mladih fudbalera i dati im dodatnu motivaciju da ostvare pozitivan rezultat protiv domaćina.

Ova slika podrške je podeljena od strane Fudbalskog saveza Srbije, nagoveštavajući da će Orlićima biti od velike koristi što znaju da imaju tako snažnu podršku iza sebe.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter