0
Košarka
Janis Sferopulos

FOTO: Starsport

SFEROPULOS IZABRAO EKIPU ZA KLS: Tu su i tri juniora!

Objavljeno: 23.05.24 u 15:11

Košarkaši Crvene zvezde u petak počinju odbranu titule prvaka Srbije

Crveno-beli će se u polufinalnoj seriji Košarkaške Superlige Srbije suočiti sa FMP-om iz Železnika. Trener šampiona AdmiralBet ABA lige, Janis Sferopulos, izabrao je igrače na koje će računati u domaćem šampionatu, izostavivši četvoricu stranaca iz rostera.

Grčki stručnjak je odlučio da izostavi centre Fredija Gilespija i Majka Tobija, beka Džavonte Smarta i povređenog Adama Hangu. U timu će ostati inostrani igrači Jago dos Santos, Rokas Gedraitis, Trej Tompkins i Džoel Bolomboj.

Sferopulos će takođe pružiti priliku trojici juniora – Relji Radovanoviću, Stefanu Marjanoviću i Andreju Kostiću, da se dokažu u domaćem šampionatu.

Kompletan roster Crvene zvezde za AdmiralBet Košarkašku Superligu Srbije sastoji se od: Stefana Lazarevića, Miloša Teodosića, Dejana Davidovca, Luke Mitrovića, Branka Lazića, Džoela Bolomboja, Dalibora Ilića, Nemanje Nedovića, Rokasa Gedraitisa, Jaga dos Santosa, Nikole Topića, Treja Tompkinsa, Relje Radovanovića, Andreja Kostića i Stefana Marjanovića.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter