3
Evroliga
KK Crvena zvezda

during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

‘ŠAMAR’ ZA ZVEZDU: Izvršni direktor Evrolige jasan – ‘Mesto u domaćim ligama nije važno!’

Objavljeno: 23.05.24 u 18:02

Videćemo šta bi ovo moglo da znači.

Crvena zvezda je osvojila ABA ligu, nadigravši Partizan sa 3:0 u finalnoj seriji. Mnogi su se ‘ponadali’ da je to dovoljno da Zvezda naredne sezone ima garantovano mesto u Evroligi, ali ih je izvršni direktor tog takmičenja ipak demantovao:

Nema više šampiona. Nije sve tome da pobediš i uđeš. To nije situacija. Mesto u domaćim ligama više nije važno. Svako ima šansu, a razgovaramo sa svakim. Klubovi će odlučiti. Moj zadatak je da predstavim kriterijume ocenjivanja kako bi klubovi to mogli sve da videi i razumeju – reči su Motiejunasa.

Još uvek nije poznat tačan roster Evrolige za narednu sezonu, a ovdašnji zaljubljenici u košarku se nadaju da će oba srpska tima ponovo biti pozvana.

14
9

3 Komentara

  1. Pa zašto se uopšte igra aba po ovom stručnjaku ispada rekreativno a košta milione eura ionako vajld karte dobijaju preko veze

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter