1
Evroliga
Avramović

FOTO: Starsport

PARTIZANOV TIM SE OSIPA: Aleksa Avramović na izlaznim vratima Humske!

Objavljeno: 23.05.24 u 13:36

Aleksa Avramović je brzo postao ljubimac Grobara

Košarkaški klub Partizan bi ovog leta mogao ostati bez jednog od svojih ključnih igrača, reprezentativca Srbije i ljubimca navijača, Alekse Avramovića. Prema ekskluzivnim saznanjima Kurira, Dubai je izrazio ozbiljno interesovanje za 29-godišnjeg košarkaša i spreman je da ponudi značajno obeštećenje za njegov transfer.

Avramović, koji ima važeći ugovor sa crno-belima do kraja naredne sezone, nalazi se u centru pažnje nakon što je Partizan pretrpeo neuspehe u Evroligi i ABA ligi. Klub je odlučio da krene u totalnu rekonstrukciju tima. Ekipu su već napustili Amerikanci Frenk Kaminski i Pi Džej Doužer, a očekuju se i dodatne promene na kraju sezone. Iako Partizan želi da zadrži neke ključne igrače, spremni su da razmotre ponude za Avramovića ukoliko budu dovoljno primamljive.

Klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koji će od naredne sezone igrati u Evrokupu, planira da formira ozbiljan tim, a Avramović je visoko na njihovoj listi želja. Njegova izvanredna igra za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Manili dodatno je privukla pažnju kluba iz Dubaija.

Ove sezone u Evroligi, Avramović je prosečno beležio 10,2 poena, 1,8 skokova i 1,8 asistencija po utakmici, što ga čini izuzetno vrednim pojačanjem za svaki tim.

U narednim nedeljama će biti jasno da li će Partizan uspeti da zadrži Avramovića ili će se srpski reprezentativac otisnuti u nove izazove u Dubaiju. Navijači crno-belih sa nestrpljenjem prate razvoj situacije, nadajući se da će njihova zvezda ostati u Humskoj i sledeće sezone.

42
30

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter