0
Košarka
Željko Obradović

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

PARTIZAN VERUJE U SVOJU DECU: Željko Obradović pozvao dvojicu novih igrača za mečeve Superlige!

Objavljeno: 23.05.24 u 11:11

Partizan će pokušati da se domogne prvog trofeja ove sezone

Počela je završnica Superlige Srbije, a Partizan će se konačno takmičiti u finalnoj fazi nakon dve godine pauze. Crno-beli će u završnicu ući bez Frenka Kaminskog, koji je napustio klub, ali sa pojačanjima u vidu dvojice mladih igrača koji su priključeni prvom timu i biće prijavljeni za ovo takmičenje.

U pitanju su Savo Drezgić i Aleksa Dimitrijević. Dok je Drezgić već imao priliku da se tokom ove sezone pojavi na terenu i dobije šansu kod trenera Željka Obradovića, Dimitrijević je novo lice u timu. Dimitrijević, rođen 2006. godine, je perspektivni centar visine 213 cm, koji se svojim talentom i radom nametnuo stručnom štabu.

Obojica mladih igrača su članovi reprezentacije Srbije do 18 godina, što dodatno potvrđuje njihov potencijal i kvalitet. Njihovo uvođenje u prvi tim dolazi u ključnom trenutku, kada Partizan nastoji da osveži ekipu i dodatno ojača svoje redove pred izazove koje donosi završnica sezone.

Očekivanja od Drezgića i Dimitrijevića su velika, a navijači Partizana se nadaju da će mladi talenti doneti potrebnu energiju i doprineti uspehu tima u borbi za titulu. Trener Obradović i njegovi saradnici veruju da će njihova integracija u prvi tim biti glatka i da će mladi igrači pokazati svoj puni potencijal na velikoj sceni.

Kako se završnica Superlige bliži, Partizan ulazi sa obnovljenim entuzijazmom i spremnošću da se bori za najviša odličja, uz podršku mladih snaga koje obećavaju svetlu budućnost za klub.

3
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter