0
AdmiralBet ABA Liga
Džejms Naneli

James Nunnally, #21 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 2 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN PRELOMIO: Ovo je sudbina Džejmsa Nanelija nakon finala ABA lige! (FOTO)

Objavljeno: 23.05.24 u 12:11

Partizan je doneo konačnu odluku šta će biti sa Nanelijem

Košarkaški klub Partizan započeo je intenzivne pregovore za produženje ugovora sa svojim ključnim igračima, među kojima se ističe Džejms Naneli. Iako sezona još uvek nije završena, crno-beli su svesni nemilosrdnosti tržišta i potrebe za brzim reakcijama kako bi osigurali stabilnost i kvalitet tima za naredne sezone.

Prema izveštajima izraelskog novinara Arela Ginsbera, Partizan je u ozbiljnim pregovorima sa Nanelijem, jednim od najboljih košarkaša tima u tekućoj sezoni. Ovaj potez sugeriše da su crno-beli odlučili da prevaziđu prethodni incident koji se dogodio pred treću utakmicu finalne serije ABA lige i da žele da zadrže Nanelija u svojim redovima.

Naneli je tokom ove sezone bio jedan od ključnih igrača Partizana, doprinosivši timu svojim izvanrednim performansama na terenu. Produženje njegovog ugovora bilo bi značajan korak ka očuvanju kontinuiteta i jačanju tima za buduće izazove.

Partizanov sportski menadžment posvećen je osiguravanju kvalitetne ekipe koja će biti konkurentna na svim frontovima. Pregovori sa Nanelijem samo su deo šire strategije kluba, koji planira da dodatno ojača svoj sastav kako bi se uspešno nosio sa izazovima u domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Navijači Partizana s nestrpljenjem prate razvoj situacije i nadaju se da će Naneli ostati u crno-belom dresu, doprinoseći svojim iskustvom i veštinama uspehu tima u narednim sezonama.

15
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter