0
Košarka
Željko Obradović

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ SVE ŠOKIRAO: Partizan bez dvojice bitnih igrača u Superligi!

Objavljeno: 23.05.24 u 12:57

Partizan će u neobičnom sastavu igrati prvenstvo Srbije

Košarkaški klub Partizan odredio je ekipu koja će nastupiti u Košarkaškoj Superligi Srbije, ali među registrovanim igračima neće biti Džejmsa Nanelija i Pi Džej Doužera. Ovu odluku doneo je trener Željko Obradović, koji se suočava s brojnim izazovima pred početak domaćeg takmičenja.

Nakon današnjeg treninga, Obradović je najavio predstojeći meč protiv Mege i istakao važnost ozbiljnog pristupa takmičenju uprkos trenutnim problemima s povredama i drugim poteškoćama.

Počinje Superliga Srbije. Crno-beli sutra dočekuju Mega MIS! Sutra počinjemo Košarkašku ligu Srbije u situaciji koja je previše delikatna što se nas tiče, imamo dosta povređenih igrača i nekih drugih problema. Ali, u kojoj god situaciji da se nalazimo, uvek je najvažnije da igrači i mi reagujemo na pravi način i da pokažemo sve ono što imamo unutra, da damo sve od sebe i da igramo najozbiljnije Košarkašku ligu Srbije. To je jedina želja koju imamo – naglasio je Obradović.

Partizan će, uprkos izostancima, nastojati da pokaže borbenost i posvećenost na terenu, s ciljem postizanja najboljih rezultata u domaćem prvenstvu. Očekuje se da će se povređeni igrači što pre oporaviti i pridružiti ekipi u nastavku sezone.

🔗 https://t.co/z83EoqwXh3#KKPartizan pic.twitter.com/d40wpJccK0

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) May 23, 2024

3
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter