4
Domaći fudbal

FOTO: FSS

FUDBAL JE DANAS PORAŽEN: Finale Kupa Srbije završeno nakon samo jednog minuta, a evo i zašto! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 23.05.24 u 18:55

Zaista ružne scene.

Finale Kupa Srbije za žene odigrano je ili bolje rečeno, trebalo je da bude odigrano u Kruševcu na stadionu Napretka.

Ipak, Zvezda je slavila službenim rezultatom 3:0 i tako ponela pehar. Spartak je na meč izašao sa sedam igračica, ali se jedna povredila odmah posle prvog sudijskog zvižduka, pa je meč usled pravila odmah prekinut. Video možete pogledati – OVDE!

Ovaj susret imao je ‘predigru’ nekolik odana ranije, kada je prvi čovek ŽFK Spartak otvoreno ‘napao’ Crvenu zvezdu za otimanje titule.

ŽFK Spartak je dobio Odluku CAS iz Lozane, nažalost na štetu kluba. Crvena Zvezda, njena predsednica kao i potpredsednica FSS su uspeli u svojim namerama koje su zacrtali – oteli su za zelenim stolom potpuno zasluženo osvojenu titulu na terenu Spartaku. Oteta titula će biti zasigurno predmet preispitivanja mnogih stvari u FSS i u društvu. Danas će rukovodstvo kluba obaviti razgovor sa igračicama i stručnim stabom, ubrzo će biti održana konferencija za medije, a nakon toga i sednica Upravnog odobra Skupština kluba nakon čega će klub zauzeti stav o daljim koracima – rekao je tada gospopdin Arsić.

FOTO:FSS
FOTO:FSS
FOTO: FSS
52
63

4 Komentara

  1. Bruka I Sramota za zenski fudbal u Srbiji. Title se osvajaju na terenu a ne za nekim zelenim stolovima bilo gde. Ipak je ovo u reziji fss I ipak je Spartak nas najbolji ZFK.

    8
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter