2
Domaći fudbal
Osman Bukari

Crvena Zvezda's Osman Bukari during Serbian Super League football match between Crvena Zvezda and Novi Pazar in Belgrade, Serbia, on Sept. 2. 2023. (photo by Pedja Milosavljevic)

ZVEZDA PRODALA BUKARIJA: Šampion Srbije završio prvi veliki transfer!

Objavljeno: 22.05.24 u 14:27

Bukari će karijeru nastaviti u Americi

Sezona još nije završena, ali je Crvena zvezda već napravila prvi veliki transfer! Prema saznanjima Mozzart Sporta, reprezentativac Gane će svoju karijeru nastaviti u MLS ligi, odakle je zimus imao ponudu vrednu 10 miliona evra.

Naime, crveno-beli su inkasirali „malo bogatstvo“, jer je klub iz MLS lige platio klubu iz Ljutice Bogdana 7 miliona evra.

Tokom zime, crveno-beli su dobili ponudu iz MLS-a za standardnog reprezentativca Gane, ali su tada odlučili da zadrže Bukarija, koji je bio ključan igrač u odbrani šampionske titule sa deset postignutih golova.

Tada je Čikago ponudio deset miliona evra, što bi bio jedan od najvećih izlaznih transfera Crvene zvezde u novijoj istoriji.

 

30
18

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter