0
Košarka
KK Crvena zvezda

during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA JURI TRIPLU KRUNU U PIONIRU: Nagrađuje verne navijače besplatnim ulazom!

Objavljeno: 22.05.24 u 16:12

Crvena zvezda kreće u pohod na KLS

Crvenu zvezdu nakon osvajanja ABA lige očekuju obaveze u KLS. Izabranici Janisa Sferopulosa su posle dana odmora krenuli sa pripremama za polufinalni meč sa FMP-om koji je na programu u petak od 20.30 časova.

Čelnici kluba su odličili su da se oduže navijačima, te će tako ulaz na meč protiv FMP-a biti slobodan.

Crveno-beli su informaciju obelodanili i na svom zvaničnom sajtu.

Pozivamo sve naše pristalice da dođu i pozdrave naše šampione koji su na do sada nezabeležen način došli do nove titule i već sada ovu sezonu koja je na izmaku učinili uspešnom!

To ne znači da je posao gotov! Crveno beli i ova generacija igrača koji su se tokom cele sezone sa trenerom Sferopulosom borili sa brojnim povredama i nedaćama želi da se upiše u istoriju KK Crvena zvezda sa novom triplom krunom!

Dođite i pozdravite naše šampione! Petak, 20.30 časova – Hala Aleksandar Nikolić: Crvena zvezda Meridianbet – KK FMP (polufinale Superlige Srbije) – navodi se između ostalog na sajtu Zvezde.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter