0
Domaći fudbal

from left Nemanja Milunovic, Peter Olayinka Oladeji, Vladimir Lucic, Jean-Philippe Krasso, Mirko Ivanic, Osman Bukari and c80 during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA IMA ZAMENU ZA BUKARIJA: Da li će se odbegli sin konačno vratiti kući?

Objavljeno: 22.05.24 u 15:34

Zvezda potencijalno ima rešenja za ovaj odlazak

Crvena zvezda je dogovorila transfer Osmana Bukarija u redove Ostina iz Teksasa za sedam miliona evra. Iako Bukari odlazi u Sjedinjene Američke Države, ekipa neće izgubiti na brzini među krilnim napadačima, jer je dogovor sa Nemanjom Radonjićem sve izvesniji.

Prema novim informacijama, na „Marakani“ se ubrzano radi na povratku Radonjića. Nemanja Radonjić je pod sadašnjim trenerom Vladanom Milojevićem igrao svoj najbolji fudbal, a sada, u idealnim godinama (28), veruje se da njegova brzina i sjajna tehnika mogu doneti dodatni kvalitet timu, nadomestivši odlazak Bukarija.

Nemanja Radonjić, povremeni reprezentativac Srbije, momak je koji je morao da napravi veliku karijeru, ali još nije kasno da uhvati novi zalet, i to upravo sa Marakane. Sa Zvezdom je svojevremeno za samo godinu dana pokazao neosporan kvalitet celoj Evropi, uvevši crveno-bele u Ligu šampiona 2018. godine pre nego što je za 12 miliona evra prešao u Marsej.

Crvena zvezda želi brzinu po boku, ključni element koji može da napravi razliku na terenu, a Radonjić, koji je već doneo mnogo uspeha klubu, mogao bi ponovo da postane ključna figura u timu.

83
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter