0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

from left Srdjan Mijailovic, Mirko Ivanic, Nemanja Milunovic, Aleksandar Katai, Uros Spajic, goalkeeper Omri Glazer, Marko Stamenic, Nasser Djiga during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Javor Ivanjica and Crvena zvezda at stadium kraj Moravice on March 30, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

ZVANIČNO: Crvena zvezda objavila prvi posao za novu sezonu! (FOTO)

Objavljeno: 22.05.24 u 19:57

Zvezda je rešila da ga zadrži

Dan posle osvajanja Kupa Srbije i objedinjavanja duple krune, Crvena zvezda je potvrdila prvi dolazni transfer u letnjem prelaznom roku! Iako prelazni rok još zvanično nije počeo, klub je objavio da je Naser Điga otkupljen od Bazela i da je potpisao ugovor do 2028. godine.

Điga je u septembru prošle godine stigao na jednogodišnju pozajmicu uz mogućnost otkupa i u međuvremenu se etablirao kao jedan od najvažnijih igrača u defanzivi našeg tima. Sjajne partije u Ligi šampiona su pokazale da je pred Đigom svetla budućnost, a standardni reprezentativac Burkine Faso je već ušao u srce svih zvezdaša – stoji na sajtu kluba.

Već ranije je najavljeno da će Điga biti plaćen Bazelu 2,25 miliona evra u tri jednake rate. Pored toga, fudbaler je nedavno dobio državljanstvo Srbije i biće bonus igrač za sledeću sezonu.

Điga je u tekućoj sezoni upisao 28 nastupa i zabeležio tri asistencije, čime je značajno doprineo uspehu Crvene zvezde. Njegov ostanak u timu predstavlja važan korak u jačanju defanzivne linije za predstojeće izazove.

10
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter