0
Evropske lige
Dušan Vlahović

Dušan Vlahović (FOTO: JuventusFC/X)

SRBIN DOMINIRA U ITALIJI: Vlahović u konkurenciji za najboljeg napadača Serije A!

Objavljeno: 22.05.24 u 12:55

Vlahović iza sebe ima još jednu odličnu sezonu

Fudbaler Juventusa, Dušan Vlahović, našao se u konkurenciji za titulu najboljeg napadača italijanske Serije A. Srpski napadač je ove sezone odigrao 32 utakmice, postigavši 16 golova i ostvarivši četiri asistencije, čime je značajno doprineo svojoj ekipi.

Pored Vlahovića, u konkurenciji za najboljeg napadača nalaze se i Paolo Dibala iz Rome, kao i Rafael Leao iz Milana. Ova trojica igrača su svojim izvanrednim partijama zaslužili nominacije i privukli pažnju fudbalske javnosti.

Za titulu najboljeg golmana bore se Mikele Di Gregorio iz Monce, Marko Karneseki iz Atalante i Vojčeh Ščesni iz Juventusa. U kategoriji najboljeg defanzivca nominovani su Alesandro Bastoni iz Intera, Glejson Bremer iz Juventusa i Rikardo Kalafiori iz Bolonje.

Kada je reč o veznim igračima, za najboljeg su nominovani Hakan Čalhanoglu iz Milana, Ton Kopmajners iz Atalante i Kristijan Pulišić iz Milana. Nagradu za najboljeg mladog igrača mogli bi poneti Raul Belanova iz Torina, Matijas Sule iz Frosinonea ili Džošua Zirkze iz Bolonje.

Ostaje da se vidi ko će poneti ove prestižne titule na kraju sezone, a Dušan Vlahović svakako ima velike šanse da bude proglašen najboljim napadačem Serije A.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter