0
Domaći fudbal

Dragoljub Zbiljic FK Vojvodina predsednik 23.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PREDSEDNIK VOJVODINE PONOSAN UPRKOS PORAZU: ‘Mi ne odustajemo od naših ciljeva!’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.24 u 22:18

Novosadska ‘Stara dama’ deluje sve bolje i bolje.

Vojvodina je u finalu Kupa Srbije u Loznici poražena od Crvene zvezde – 1:2. Uprkos činjenici da je njegov tim ostao bez trofeja, Dragoljub Zbiljić bio je izrazito zadovoljan učinjenim:

– Želim da se zahvalim Novosađanima i našim navijačima na velikoj podršci i sjajnoj atmosferi. Na stadionu Lagator izgledali smo onako kako to dolikuje jednoj Vojvodini! Jedinstvo je poruka koju smo sinoć poslali celoj Srbiji! Hvala sponzorima bez kojih ne bismo uspeli, mnogi od njih su nam i lično dali podršku na tribinama i to mi je mnogo značilo.

Zahvaljujem se igračima i stručnom štabu na viteškoj borbi za svaku loptu, pokazali smo borbenost kakvu sam želeo da vidim.

Želim kao Predsednik FK Vojvodina da čestitam Upravi, menadžmentu , stručnom štabu i igračima Crvene zvezde na zasluženoj pobedi i osvojenom Kupu Srbije.

Takođe želim da napomenem da mi kao klub ne odustajemo od naših ciljeva i želim da pozovem Novosađane i sve naše navijače da u subotu stanu uz svoj klub u poslednjem kolu SLS protiv Mladosti iz Lučana u 19h na stadionu Karađorđe! U znak zahvalnosti navijačima, ulaz će biti slobodan. Idemo u nove pobede, veliki i uspešni dani su ispred nas. – zaključio je Zbiljić.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter