1
Košarka
Svetislav Pešić, Nikola Jokić

Svetislav Pesic Nikola Jokic Serbia - Poland, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, Group Phase, Group D, Srbija - Poljska 6.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PEŠIĆ SE JAVIO: Selektor Srbije se kratko obratio javnosti nakon vesti da će Jokić igrati na Olimpijskim igrama!

Objavljeno: 22.05.24 u 15:15

Pešić je kratko sve objasnio

Kao bomba odjeknula je vest da je srpski košarkaš i centar Denver Nagetsa, Nikola Jokić, blizu da pristane da igra za reprezentaciju Srbije i otputuje u Pariz na Olimpijske igre. Tim povodom oglasio se i selektor Svetislav Pešić.

Javnost u Srbiji još uvek nije oprostila Jokiću izostanak sa Mundobasketa. Međutim, sezona je za Jokića završena ranije nego što su mnogi očekivali, porazom Denvera od Minesote u napetoj seriji od sedam mečeva u polufinalu Zapadne konferencije. Upravo zbog toga, Jokić će imati gotovo mesec dana više odmora u odnosu na prošlu godinu, što znači da će biti u punoj formi za Olimpijske igre.

Prema najnovijim informacijama, Jokić je na korak da pristane da obuče nacionalni dres i brani boje Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu.

Tim povodom, selektor Svetislav Pešić se oglasio za B92.net i stao na put glasinama da je stvar 100% rešena.

Tviter novinar objavio fake news (lažne vesti, prim. aut)… Kada bude vreme, dobićete prave informacije – rekao je Pešić za B92.

6
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter