1
Domaći fudbal

Albert Nadj Samed Bazdar Daniel Castillo Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN BEZ „POLA“ EKIPE U POSLEDNJEM KOLU: Oni neće igrati protiv kragujevačkog Radničkog!

Objavljeno: 22.05.24 u 11:40

Najbolje što su crno-beli izvukli iz ove sezone je to što će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona posle punih sedam godina!

Fudbaleri Partizana se pripremaju za poslednji meč sezone protiv Radničkog 1923, nakon kojeg će otići na letnji odmor.

Iako su već osigurali drugu poziciju u prvenstvu i kvalifikacije za Ligu šampiona, crno-beli žele da se pobedom oproste od svojih navijača na stadionu. Međutim, to neće biti lak zadatak, s obzirom na nedostatak nekoliko ključnih igrača.

Svetozar Marković je već ranije van terena zbog povrede kolena, dok se Denil Kastiljo vratio u Šahtjor nakon isteka pozajmice i krenuo ka svom rodnom Ekvadoru.

Mateus Saldanja je takođe odsutan zbog ličnih obaveza, dok će odluka o Gajasu Zahidu biti doneta tokom današnjeg dana.

Saldanja je već otputovao u Brazil na odmor, ali će se vratiti u tim 16. juna kako bi se pridružio ekipi na pripremama za narednu sezonu. Kalulu je dobio dozvolu da napusti tim zbog privatnih obaveza, dok je Zahid tražio od kluba da bude pošteđen poslednjeg meča i odluka o tome će biti doneta danas.

Iako su izostanci nekoliko ključnih igrača izazvali izazov za tim, fudbaleri Partizana nadaju se da će se oprostiti od sezone pobedom nad Radničkim 1923.

21
15

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter