0
Košarka
Nikola Jokić

Nikola Jokic Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NIKOLA JOKIĆ IDE U PARIZ! Srbija će imati najboljeg košarkaša planete na Olimpijskim igrama!

Objavljeno: 22.05.24 u 13:53

Jokić je izgleda odlučio, mada se čeka zvanična potvrda

Najbolji košarkaš sveta, Nikola Jokić, igraće za Srbiju na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Ovu vest preneo je poznati košarkaški novinar Marko Ljubomirović, izazvavši oduševljenje među ljubiteljima košarke i navijačima reprezentacije.

Jokićevi Denver Nagetsi su pre tri dana predali „krunu“ u NBA ligi, pošto su eliminisani u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije od Minesote sa 4:3 u pobedama. MVP najjače lige sveta je nakon tog meča dobio pitanje u vezi nastupa na Olimpijskim igrama, ali na njega nije želeo da odgovori.

Ova vest sada stiže od prilično pouzdanog izvora, ali ostaje da sačekamo potvrdu od strane selektora Svetislava Pešića ili samog Jokića.

Nikola Jokić je poslednji put igrao za Srbiju na Evrobasketu 2022. godine, kada je naš tim šokantno ispao od Italije u osmini finala. Deo Olimpijskih igara bio je 2016. godine u Rio de Žaneiru, kada je sa Srbijom osvojio srebrnu medalju.

Navijači se nadaju da će Jokićev povratak u reprezentaciju doneti Srbiji dugo očekivano zlato na Olimpijskim igrama, te da će on svojim prisustvom značajno pojačati šanse naše reprezentacije u Parizu.

102
13

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter