0
Atletika
Ivana Španović, Novak Đoković

FOTO: Starsport

JASNA PORUKA IVANE ŠPANOVIĆ: „Novak i ja idemo u Pariz po zlato!“

Objavljeno: 22.05.24 u 13:14

Mnogo se očekuje od najbolje srpske atletičarke

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović ovoga leta će učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu, što će joj biti peto i poslednje učešće na ovom prestižnom sportskom događaju. Čitava nacija će svim srcem navijati za Ivanu i Novaka Đokovića, kojima će Igre u Parizu predstavljati poslednju priliku da osvoje jedinu vrednu medalju koja im nedostaje – zlato na Olimpijskim igrama.

Na pitanje novinara Informera da li se čula sa najboljim teniserom u istoriji, Ivana je odgovorila potvrdno.

Razgovarala sam sa Novakom o Olimpijskim igrama! Ideja je da se oboje pojavimo i osvojimo zlatne medalje! Ljudi kada hoće da nas uteše kažu „već ste osvojili dovoljno, nema potrebe“. Znamo mi da nema potrebe, ali kada već osećaš da možeš i da su realne šanse, zašto da ne!? U ukupnoj statistici ovo je neka stvar koja je vrlo značajna, bitna i itekako realna! – poručila je aktuelna svetska šampionka u skoku udalj.

Ivana i Novak, oboje u samom vrhu svetskog sporta, nadaju se da će svojim nastupima u Parizu obradovati naciju i krunisati svoje bogate karijere zlatnim medaljama. Njihova posvećenost i motivacija su na visokom nivou, a navijači će s nestrpljenjem pratiti njihove nastupe ovog leta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter