0
Domaći fudbal
Ardijan Đokaj

FOTO: Printscreen/YouTube

ĐOKAJ ZA HS: ‘Svim trenerima u Srbiji koji imaju preko 50 godina, treba zabraniti da rade!’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.24 u 20:48

Mnogi su saglasni sa njegovim stavovima.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde – Ardijan Đokaj bio je gost u drugoj epizodi HotSport podkasta.

U samom razgovoru je govorio na brojne teme, a posebno interesantno bilo je njegovo zapažanje grešaka u domaćem fudbalu:

Smatram da Zvezda nije smela otići na pripreme na Kipar i to će se odraziti na utakmice u Evropi naredne sezone. Ne smeš ići na Kipar, tamo igraš sa jako lošim ekipama, a u Antaliji igrač sa jakim ekipama. – rekao je Đokaj, a potom se dotakao fudbalske „struke“ u Srbiji:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Najveći problem srpskog fudbala je struka. Ja bi svim trenerima preko 50 godina zabranio da treniraju, oni žive u nekom svom autističnom svetu, najlepši su, najbolji su, sve znaju, a niko nije uložio 10 evra u svoje znanje – rekao je Đokaj i potom dodao:

Oni znaju bolje od Anćelotija šta treba da rade u Real Madridu. Mlade generacije su kompjuteraši, oni otvore kompjuter i gledaju šta da rade, ali fudbal je živa stvar – dodao je nekada sjajni napadač.

CEO PODKAST MOŽETE POGLEDATI OVDE:

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter