1
Domaći fudbal

during the Serbia Cup Kup Srbije Final match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Lagator on May 21, 2024 in Loznica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA MORA DA BUDE JOŠ MOĆNIJA, OVO NIKO DO SADA NIJE RADIO: Terzić jasan nakon velikog uspeha!

Objavljeno: 21.05.24 u 23:23

Kolekcija kompletirana.

Crvena zvezda od 20.15 časova bila je formalni domaćim Vojvodini na stadionu Lagator u Loznici, gde se dve crveno-bele ekipe bore za pehar Kupa Srbije.

Konačan rezultat meča bio je 2:1 za šampiona Srbije.

Zvezdan Terzić je bio jasan nakon novog uspeha kluba.

– Čestitam svima u klubu, kao i navijačima i čitavoj crveno-beloj javnosti na osvojenoj četvrtoj duploj kruni u nizu. Godinama pričam da je uspehe najteže ponavljati, a mi iz sezone u sezonu postavljamo nove rekorde. Presrećan sam što smo uspeli da osvojimo četvrtu duplu krunu u nizu i uradimo nešto što nikad niko u Srbiji, barem do sada, nije uradio. Veoma sam zadovoljan kako je Zvezda izgledala ovog proleća, čvrsto, snažno i sa karakterom. Raduje me činjenica da u 2024. godini nismo izgubili nijednu utakmicu. Proslava titule u subotu će na najlepši mogući način da zaokruži veoma uspešnu sezonu koja je iza nas. Cilj nam je da u narednoj sezoni navijačima predstavimo još moćniju Crvenu zvezdu – zaključio je Terzić.

14
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter