0
ATP
Novak Đoković

FOTO: Printscreen/Twitter

SRAMAN NAPAD NA NOVAKA: Španski novinar opisao Đokovića kao stručnjaka za manipulaciju!

Objavljeno: 21.05.24 u 08:33

Novak nastavlja da bude meta njegovih mrzitelja

Novak Đoković obavlja poslednje pripreme pred Rolan Garos, a prilično neočekivano odlučio je da nastupi na turniru u Ženevi, gde bi mogao da uhvati pravu formu za drugi grend slem sezone. Tokom ove godine, najbolji srpski sportista beleži loše rezultate na turnirima, što je ugrozilo njegovo prvo mesto na ATP listi, ali ga se najveći rivali i dalje plaše.

Strah rivala jasno se vidi iz reči španskog novinara Huana Valaurea, koji je u svojoj kolumni na sajtu „eldebato“ analizirao favorite za predstojeći Rolan Garos. Valaure je zaključio da bi Đoković morao da se pojavi maksimalno spreman u Parizu, napominjući da je moguće da Srbin koristi strategiju kako bi obmanuo rivale i uverio ih da nije u grupi favorita.

Novak Đoković
FOTO: Twitter/@atptour

Tu je Novak Đoković. Srbin ima veoma lošu sezonu i još nije uspeo da dođe do finala, što je nešto neobično za beogradskog tenisera. Ono što se ne zna je da li je zaista povređen ili je sve to deo strategije da se njegovi rivali obmanu. I u tome je Nole stručnjak – napisao je Valaure.

Optužbe da Đoković „vara“ svoje rivale time što ih ubedi da nije spreman da se takmiči prelaze granice dobrog ukusa, posebno kada se uzmu u obzir problemi s kojima se suočava. Đoković ove sezone nije uspeo da uhvati pravu formu, odigrao je veoma mali broj mečeva i nije uspeo da stigne do finala ni na jednom takmičenju na kojem je igrao.

Upravo je mali broj mečeva na početku nove sezone uticao na Đokovića da promeni svoje planove. Tako se tek treći put u karijeri odlučio da igra na turniru u poslednjoj nedelji pred grend slem, pa će publika u Švajcarskoj imati prilike da ga pozdravi pre puta u Pariz. Ukoliko bi vezao nekoliko dobrih mečeva tokom narednih dana, Đoković bi sasvim sigurno bio opasan rival na Rolan Garosu, pa i kandidat za novu grend slem titulu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter