1
AdmiralBet ABA Liga
KK Crvena zvezda - KK Partizan

Jaleen Smith, #0 of Partizan Mozzart Bet Belgrade in action against Yago Dos Santos, #99 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 1 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

POZNATO ŠTA JE SMIT REKAO U POLICIJI: „Unosili su se jedan drugom u lice, sve dok Lazarević nije…“

Objavljeno: 21.05.24 u 16:14

Košarkaš Partizana dao je iskaz o tuči Nanelija i Lazarevića

Neko vreme je prošlo otkako se završila finalna serija ABA lige u kojoj je Crvena zvezda slavila protiv Partizana sa 3:0, ali priče o incidentu između igrača ova dva kluba i dalje ne prestaju.

Naime, nekoliko sati pred odlučujući meč dogodila se tuča između Džejmsa Nanelija iz Partizana i Stefana Lazarevića iz Crvene zvezde. Posledica ovog sukoba bila je da je Lazarević završio u bolnici zbog razbijene arkade, dok je Naneli propustio meč po odluci trenera Željka Obradovića.

Najbliži sukobu bio je Džejlin Smit, košarkaš Partizana, koji je takođe mora u policiju da da iskaz. „Sportal“ je imao uvid u njegov iskaz, a mi ga prenosimo u celosti.

Dok smo se kretali hodnikom od naše svlačionice, u trenutku kada smo prolazili pored Zvezdine svlačionice, našalio sam se sa Džejmsom oko njegove frizure i tada je Lazarević izašao i pitao ga šta je bilo na utakmici dva. Tada se Naneli okrenuo ka njemu, pitao ga šta nije u redu. Sve vreme su se jedan drugom unosili u lice, dok ga u jednom trenutku Lazarević nije uhvatio u predelu vrata, nakon čega ga je Naneli udario po ruci, a onda ga je pesnicom udario u glavu kako bi ga sklonio od sebe, dok ga Lazarević i dalje nije puštao i vukao ga je za majicu. Naneli je u jednom trenutku izgubio ravnotežu, okliznuo se i pao, nakon čega je Lazarević skočio na njega. Pokušavao sam da ga povučem Lazarevića, koji je sve vreme pokušavao da udari Nanelija dok je bio na zemlji. Tada su došli ostali igrači iz Zvezde, koji su pomogli da ih razdvojimo. Dok smo ih razdvajali, Lazarević je i mene hteo da udari pesnicom u glavu, ali je promašio – stoji u izjavi Smita.

29
6

1 Komentara

  1. A Cerga I Choki pozurise da izblamiranj Nanyja I KkP da bi ostvarili prljavi cilj. To lici na Cergarku i njene podle metode.

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter