0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

KOMPLETIRANA TROFEJNA SLAGALICA VLADANA MILOJEVIĆA: Evo šta je strateg imao da kaže o prvoj duploj kruni!

Objavljeno: 21.05.24 u 23:36

Kolekcija kompletirana.

Crvena zvezda od 20.15 časova bila je formalni domaćim Vojvodini na stadionu Lagator u Loznici, gde se dve crveno-bele ekipe bore za pehar Kupa Srbije.

Konačan rezultat meča bio je 2:1 za šampiona Srbije.

Vladan Milojevič je nakon svoje prve duple krune sa Zvezdom bio jasan.

„Utisci su takvi da mogu da kažem da je lepo kad pobedite i uzmete duplu krunu. Svakako moram da pohvalim moje igrače. Imali su neverovatnu želju da mi podare i Kup. To je nešto što mi je falilo, što nisam imao. Srećan sam zbog toga. Uspeh pripada njima. Oni su odigrali dobru, tešku utakmicu. Kada imate već jedan osvojen trofej, treba da igrate finale protiv rivala koji je dobar, koji je imao utakmicu sezone. Osvajanje Kupa značilo bi mu i kvalifikacije za Ligu Evrope. Došli smo našpanovani dobro da damo sve od sebe i mislim da smo u tome uspeli. Čestitam im. Ovo je četvrta uzastopna dupla kruna, svaka im čast. Celoj porodici Zvezde čestitam trofej. Toliko su svi divni prema nama, 24 sata dnevno nam daju vetar u leđa“, rekao je Milojević.

„Znao sam da je lep. Ovo je zaista nešto lepo. Čestitam FSS, državi, što su omogućili. Bez njihove pomoći ovo ne bi moglo da se sagradi. Želeo bih da se koristi, neverovatan je ambijent. Čestitao bih navijačima na predivnoj atmosferi i navijačima Vojvodine. Mogli smo da vidimo sve na utakmici. Mislim da puno ovakvih stadiona imate. Vidite i u okruženju. Ovakav stadion ima na Kipru samo jedan. Mi imamo tri stadiona. Ništa manje nisu lepši ni u Leskovcu i Zaječaru. Izvrstan teren. Sve je bilo na svetskom nivou. Igrači u ovakvim uslovima mogu da pokažu veći kvalitet„, istakao je Milojević.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter