3
Domaći fudbal
Aleksandar Jovanović

goalkeeper Aleksandar Jovanovic celebrates during the Kup Srbije season 2023/2024 quarter finals match between Partizan and Vozdovac at stadium FK Partizan (JNA) on April 10, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JOVANOVIĆ OSTAJE U HUMSKOJ: Partizan nema nameru da proda svog golmana!

Objavljeno: 21.05.24 u 11:12

Jovanović se istakao kao jedan od najboljih igrača crno-belih ove sezone

Bez obzira na to kako će izgledati „podela karata“ u Partizanovom timu narednog leta, jedna stvar je sigurna – Aleksandar Jovanović ostaje među crno-belima i u narednom periodu. Čuvar mreže Partizana, koji je bio najjača karika tima u proteklih skoro godinu dana, nije na prodaju, bez obzira na interesovanja i ponude koje je imao na stolu.

Iako se u poslednjim nedeljama spekulisalo drugačije, Jovanović nije voljan da menja sredinu, a srećom po čelnike Partizana, ni klub ne planira da ga pusti. Golman je imao dve konkretne ponude, ali su one odbijene jer i Jovanović želi da ostane u Humskoj, gde se oseća srećno i zadovoljan je svojom ulogom u timu.

Partizan vidi Jovanovića kao investiciju za budućnost, prepoznajući ne samo njegov kvalitet na terenu već i njegov karakter i liderske sposobnosti. On je postao ključni igrač i lider u svlačionici, čija se reč poštuje.

Po završetku takmičarske sezone, Jovanović će razgovarati sa čelnicima kluba o revidiranju postojećeg ugovora, koji trenutno važi do juna 2026. godine. Zasluženo, jer je svojim neverovatnim intervencijama više puta spasavao Partizanovu odbranu, koja je uz Svetozara Markovića bila jedina svetla tačka u timu.

Podsetimo, Jovanović je prošlog leta stigao u Humsku iz Apolona iz Limasola za 450.000 evra. Mnogi su tada smatrali da je to previše novca za golmana iz kiparske lige, ali je on opravdao svaku uloženu paru. Nastupio je u 39 mečeva za crno-bele, najviše zaslužan za osvajanje druge pozicije i kvalifikacije za Ligu šampiona, što ga je dovelo i do šireg spiska reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo.

3
0

3 Komentara

  1. A realno i ko bi dao novac za prematorelog golmana prosečnog kvaliteta koji je ove sezone primio 49 golova na 39 utakmica u ništa posebno jakom takmičenju kakvo je Super liga Srbije..
    Misle da ga proguraju u reprezentaciju po staroj „a la Tole“ šemi kako bi mu veštački napumpali cenu..

    0
    1
    Odgovori
    • Samo što bi ovakvog golmana poželela, skoro svaka ozbiljnija ekipa,,,,A golmani sa godinama sazrevaju kao vino,,,,,

      0
      0
      Odgovori
    • Ne *e*jaj, bed o chegarsko kopile, I ne pokusavaj lepiti na nas vase bolesne metode. Najbolji golman SLS, a bolje bi bilo da se nije toliko isticao. Ipak mi je drago da ga imamo na golu, hvala bogu! Aca je gollmancina, bre!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter