0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BANDOVIĆ ZADOVOLJAN NA KOM PUTU JE VOJVODINA: Smatra da će sledeća godina biti još bolja!

Objavljeno: 21.05.24 u 23:09

Biće Voša sjajna dogodine.

Crvena zvezda od 20.15 časova bila je formalni domaćim Vojvodini na stadionu Lagator u Loznici, gde se dve crveno-bele ekipe bore za pehar Kupa Srbije.

Konačan rezultat meča bio je 2:1 za šampiona Srbije.

Trener Vojvodine Božidar Bandović bio je jasan nakon meča.

„Sjajan ambijent, sjajan stadion. Zvezda je kvalitetan tim, čestitam joj na pobedi. Što se tiče mog tima, zadovoljan sam kako smo igrali, imali smo dosta šansi, nismo ih koristili. Protivnik je imao šanse i dao je dva gola. Kod 2:0 smo imali veliku priliku Radulovića, ali je nismo iskoristili. Mogu da budem zadovoljan, imamo dosta dobru podlogu za budućnost. Što se tiče našeg stila, to ćemo da gajimo. Danas smo pokazali način na koji hoćemo da igramo. Nije lako Zvezdi napraviti toliko šansi koliko smo mi“, rekao je Bandović za „TV Arenasport“.

„Imamo još jednu utakmicu u kojom moramo da pobedimo da bi otišli u Evropu. PResrećan sam što sam nastavio to što smo započeli, jer smo na dobrom putu. Sledeće godine ćemo biti mnogo jači, moramo da budemo, jer je Vojvodina veliki klub“, rekao je Bandović.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter