0
Intervju
Ardijan Đokaj

FOTO: HotSport

ARDIJAN ĐOKAJ ZA HOTSPORT PODKAST: „Želeo sam samu u Crvenu zvezdu, Arkan me je zvao u Obilić!“ (VIDEO)

Objavljeno: 21.05.24 u 12:56

Đokaj je za naš portal govorio o mnogim temama

Čovek koji je možda nepravedno zaboravljen u istoriji Crvene zvezde, iako je postigao jedan od najlepših golova ikada u crveno-belom dresu, Ardijan Đokaj bio je gost druge epizode HotSport podkasta.

Teško odrastanje u rodnim Tuzima izgradilo ga je u jedan jak karakter, a on sam je naznačio to da je njegov otac imao ključnu ulogu u tome što je on postao onakav kakav jeste.

Budućnost je za njega najveća ljubav. U Podgorici je proveo najranije dane svoje karijeri i života zbog čega mu je taj klub zauvek u srcu.

Epopeja u Španiji dovela ga je u Crvenu zvezdu, gde je za kratko vreme osvojio srca navijača. Imao je poziv Željka Ražnatovića Arkana da dođe u Beograd, ali tada to nije prihvatio.

Put ga je naneo u Tursku i Nemačku, da bi se vratio u Crnu Goru pred kraj karijere. Đokaj je čovek bez dlake na jeziku koji uvek otvoreno priča o svemu, pa se tako dotakao i rad Zvezdana Terzića i reprezentacije Srbije.

O svemu tome i još mnogim temama možete da poslušate na YouTube kanalu HotSporta:

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter