0
Domaći fudbal

FK Vojvodina players, goalkeeper Lazar Carevic, Milan Lazarevic, ilustracija illustration during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 Play Off match between Radnicki 1923 and Vojvodina at stadium FK Vozdovac on May 16, 2024 in Kragujevac, Serbia. (Photo by Dragan Karadarevic/Starsport.rs ©)

VOJVODINA UPUTILA APEL NAVIJAČIMA: Važno saopštenje Stare dame pred finale Kupa Srbije!

Objavljeno: 20.05.24 u 23:53

Iz novosadskog kluba su objavili zvanično saopštenje na dan pred meč

Fudbalski spektakl očekuje nas u utorak uveče između Zvezde i Vojvodine na lozničkom stadionu „Lagator“. Borba za trofej Kupa Srbije počinje od 20.15 časova.

Interesovanje navijača oba kluba je veliko, ali samo 8.030 duša moći će da stane na stadion u Loznici.

Iz novosadskog kluba su stoga objavili zvanično saopštenje na dan pred meč, gde su zamolili navijače da se na vreme zapute ka mestu odigravanja meča, kako niko ne bi zakasnio.

Važno! Fudbalski klub Vojvodina apeluje na sve svoje navijače koji idu na utakmicu finala Kupa Srbije u Loznicu sopstvenim prevozom da sutra krenu što ranije kako bi se izbegle bespotrebne gužve i zagušenja u saobraćaju sa ciljem da svi na utakmicu stignu na vreme – poručili su iz novosadskog kluba.

2
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter