1
Košarka
KK Partizan

from left Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, James Nunnally, #21 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Mateusz Ponitka, #37 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Jaleen Smith, #0 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 2 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

TRUD SE ISPLATIO – DOBIJA NOVI UGOVOR: Partizan želi da „blindira“ momka koji je pokazao mnogo u završnici sezone!

Objavljeno: 20.05.24 u 20:09

Kada je došao činilo se da se neće dugo zadržati u Partizanu, ipak, kako je vreme odmicalo pokazao se kao pogodak

Partizan za sebe nema dobru sezonu. Crno-beli su ostali bez ijednog trofeja i jedina nada da se koliko toliko izvuče sezona ostaje KLS. Ipak, ima i dobrih stvari koji su obeležili ovu sezonu, a jedna od njih jeste i poslednje pojačanje Partizana ove sezone.

U pitanju je hrvatski reprezentativac Džejlin Smit. On je možda bio i najbolji igrač tokom poslednjih pedesetak dana i vrlo često je ubacivao najvažnije koševe za svoj tim.

Jaleen Smith Panathinaikos – Partizan, Euroleague basketball, Athens, Greece Jan. 19, 2024.
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kada je došao činilo se da se neće dugo zadržati u crno-belom dresu, ipak, kako je vreme odmicalo pokazao se kao pogodak. O tome govori i Arel Ginsber koji prenosi informaciju da bi Smit trebao da produži ugovor sa Partizanom na još godinu dana.

Dodaje da su obe strane zadovoljne, kao i da se nekoliko klubova iz Evrolige interesuje za njega.

21
4

1 Komentara

  1. Ovo je izmisljena informacija… KK Partizan uopste ne razmislja o narednoj sezoni, jer jos nema informacije da li ce biti u EL ili u EK.. Tek nakon tih informacija pocinje preduzimanje mera za promene u rosteru, i na trenerskoj klupi…

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter