0
Domaći fudbal

head coach Igor Duljaj (C) argues with referee sudija Milan Ilic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Cukaricki and Partizan at stadium FK Cukaricki on April 14, 2024 in Beograd, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

ODREĐENI ARBITRI ZA FINALE KUPA: Glavni sudija je čovek koji je „udaljio“ Duljaja od večitog derbija!

Objavljeno: 20.05.24 u 16:54

On je ove sezone delio pravdu na 11 utakmica Superlige Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine igraj u utorak finale Kupa Srbije koje će biti odirano na novom stadionu u Loznici. Meč je zakazan za 20 časova i 15 minuta, a sada je poznato i ko će deliti pravdu na „Lagatoru“.

Glavni arbitar meča biće Milan Ilić, pomoćnici će biti Aleksandar Marjanović i Marko Đuričić, a za četvrtog arbitra je određen Marko Ivković.

Ilić je ove sezone delio pravdu na 11 utakmica Superlige Srbije, a intersantno je da je sudio Zvezdi i Vojvodini u međusobnom duelu kada je Zvezda slavila u Novom Sadu sa 2:1 u jesenjem delu prvenstva golovima Osmana Bukarija. Takođe, Ilić je bio glavni sudija meča Čukarički – Partizan, kada je dodelio žuti karton Igoru Duljaju, zbog čega on nije mogao da vodi sa klupe večiti derbi.

VAR arbitar je Lazar Lukić, dok je pomoćnik u VAR sobi Pavle Tomić. Delegat je Radenko Stevović, a posmatrač Dragan Radulović.

5
11
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter