0
AdmiralBet ABA Liga
Zvezdan Terzić

FOTO: Starsport

MOĆNA PORUKA ZVEZDANA TERZIĆA: Predsednik SD Crvena zvezda čestitao košarkašima na tituli!

Objavljeno: 20.05.24 u 00:10

Terzić je čestitao veliki uspeh košarkaškoj sekciji Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde postali su novi šampioni ABA lige, pobedom nad Partizanom sa 82:76 u trećoj utakmici finalne serije. Ovom pobedom, crveno-beli su došli do ukupnog rezultata 3:0 i osvojili svoju sedmu titulu u regionalnom takmičenju.

Povodom osvajanja titule, košarkašima Crvene zvezde čestitao je predsednik UO Sportskog društva Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, koji je izrazio veliko zadovoljstvo postignutim uspehom.

Sa ogromnim zadovoljstvom čestitam košarkašima Crvene zvezde na osvajanju ABA lige. Zvezda je velika, a to je u finalnoj seriji potvrdio i naš košarkaški klub, koji je na dominantan i ubedljiv način u duelu sa najvećim rivalom obradovao celokupnu zvezdašku javnost još jednim osvojenim trofejom. Potvrdili su snagu čitave Zvezdine porodice i zbog toga smo ponosni na njih. Apsolutna dominacija u dva najveća sporta, fudbalu i košarci, je pokazatelj da Zvezda radi kvalitetno u svim segmentima, ali i da je naše sportsko društvo sačinjen pre svega od fantastičnih ljudi, a onda i fenomenalnih sportista, koji to iz godine u godinu potvrđuju na terenu. A sve to na veliku radost miliona zvezdaša. Verujemo da će naši košarkaši i u budućim vremenima nastaviti da nas usrećuju, želim im puno uspeha u novim borbama – poručio je Terzić.

Podsećanja radi, pre košarkaša, i fudbaleri Zvezde obezbedili su šampionsku titulu, čime je Crvena zvezda još jednom pokazala apsolutnu dominaciju u oba najvažnija sporta u Srbiji.

26
10

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter