1
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic and Danilo Andjusic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ANĐUŠIĆEVA SUPRUGA POSLALA JAKU PORUKU: Ko istinski prati košarku, sve vidi! (FOTO)

Objavljeno: 20.05.24 u 22:12

„Posle skoro dva meseca neigranja, sinoć je pokazao srce i ljubav“

Partizan iza sebe nema dobru sezonu. Crno-beli su ostali bez ijednog trofeja i jedina nada da se koliko toliko izvuče sezona ostaje KLS.

Partizan je izgubio sve tri utakmice u finalu protiv Crvene zvezde, a zanimljivo da smo neke igrače mogli da vidimo na terenu tek u utakmici broj tri, kada je u pitanju sastav Željka Obradovića.

Jedan od njih je Danilo Anđušić, koji se nije skidao u prve dve, ali je zato bio izuzetno važan za svoj tim u trećoj utakmici. On je meč završio sa 13 poena, međutim to nije bilo dovoljno.

Danilov najveći navijač, iako simpatizer večitog rivala, je njegova supruga, takođe uspešna sportiskinja, Ivana Maksimović-Anđušić, koja se oglasila nakon finalne serije i istakla svog muža. Uz jake, motivacione reči, opisala je Anđušićevu sezonu u Partizanu uz poruku da ono najlepše sigurno tek sledi.

A za ovog momka, malo je reči kojima bih opisala celu ovu sezonu. Posle skoro dva meseca neigranja, sinoć je pokazao srce i ljubav. Ljubav prema košarci i ljubav prema klubu. A za kvalitet, iskustvo i godine govore sami za sebe. Ko istinski prati košarku, sve vidi – napisala je Ivana, pa dodala:

FOTO: Printscreen

Tvoji dečaci i ja smo preponosni na tebe. Zaslužuješ svet, a i mnogo više. Nove lepe i velike stvari tek dolaze – zaključila je Ivana.

38
4
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter