1
AdmiralBet ABA Liga
Džejms Naneli

during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

TOTALNI PREOKRET: Željko Obradović odlučio da Džejms Naneli ne igra derbi!

Objavljeno: 19.05.24 u 19:26

Obradović je prelomio i rešio da ga ne izvede na parket

Trener Partizana, Željko Obradović, doneo je odluku da isključi Džejmsa Nanelija iz tima nakon današnjeg incidenta u Areni, pred treći meč finala ABA lige, saznaje Mozzartsport.

Naneli je udario Stefana Lazarevića nakon sukoba u hodnicima, što je izazvalo veliku buru u javnosti. Lazarević je primio medicinsku pomoć u urgentnom centru, dok je Naneli proveo puna dva sata u policiji na Novom Beogradu u pratnji tim menadžera i advokata.

Iako se Naneli pojavio na parketu u punoj opremi dva sata pre početka utakmice, do poslednjeg trenutka nije bilo jasno da li će zaista igrati. Međutim, nakon opsežnih konsultacija, Željko Obradović je donio konačnu odluku da Naneli neće istrčati na teren večeras.

Obradović će se osloniti na 11 igrača večeras, s obzirom na to da već ranije nije mogao računati na Ognjena Jaramaza i Balšu Koprivicu.

Partizan trenutno zaostaje 0:2 u finalnoj seriji nakon dve pobede Crvene zvezde u Pioniru. Sada će pred svojim navijačima morati da pobedi kako bi zadržao šanse za osvajanje titule prvaka regionalnog takmičenja.

10
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter