1
AdmiralBet ABA Liga
Nemanja Nedović

FOTO: X/ @kkcrvenazvezda

SRAMNE SCENE U ARENI: Grobari opet vređaju porodicu Nemanje Nedovića!

Objavljeno: 19.05.24 u 19:15

Nedovićeva supruga je bila na udaru pristalica Partizana

Uoči trećeg meča finala ABA lige između Partizana i Crvene zvezde u Beogradskoj areni, tenzija je odmah eskalirala sa prozivkama i najgorim vređanjem na račun igrača crveno-belih. Nemanja Nedović, bek Crvene zvezde, bio je prvi na udaru, suočen sa uvredama na račun svoje supruge, Mine Milutinović.

Nedović je izašao na zagrevanje dosta pre svojih saigrača, sa slušalicama u ušima, pokušavajući da se fokusira na utakmicu. Međutim, sa tribina su se čuli neprimereni povici i uvrede na račun njegove supruge, sa kojima se već suočavao tokom prethodne sezone.

Neprihvatljivi povici poput „Žena ti je k…a, Nemanja“ odjekivali su arenom, ali Nedović je ostao fokusiran na svoj zadatak.

Ovo nije prvi put da su Grobari ciljali Nedovićevu suprugu. Slični napadi događali su se i tokom prethodne sezone, što jasno ukazuje na nedopustivu praksu vređanja porodica igrača.

 

3
3

1 Komentara

  1. Poslali malo beskorisno stvorenje da isprovocira Nanelija jer je nama bitan igrač i borac je veliki… E, da vas obavestim, to je sramota… Ciganijo…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter