1
AdmiralBet ABA Liga

during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

OVOME NIJE MESTO NA PARKETU: Letele flaše sa tribina, sudije prekinule duel Zvezde i Partizana zbog ispada Grobara! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.24 u 22:12

Grobari su krenuli da ubacuju stvari na parket

Tenzije koje su prethodile trećoj utakmici finalne serije ABA lige između Partizana i Crvene zvezde prelile su se i na teren Beogradske arene tokom treće deonice susreta.

Sudijska trojka je, zbog kontinuiranog uvredljivog navijanja, zatražila prekid utakmice kod zapisničkog stola, što je izazvalo još intenzivnije uvrede na račun predsednika Crvene zvezde, Nebojše Čovića.

Situacija je dodatno eskalirala kada je faul Dejana Davidovca na Kevinu Panteru izazvao nezadovoljstvo navijača Partizana, koji su očigledno smatrali da je faul bio nesportski. Tada je na teren uletela flaša, što je primoralo sudije da prekinu meč.

Spiker je apelovao na navijače da se suzdrže od ubacivanja predmeta na teren kako bi se susret mogao nastaviti bez daljih prekida. Na snimku Arena Sporta vidi se kako flaša prolazi iza Davidovca i pada na parket, srećom, ne pogodivši nikoga od igrača.

Ovakvi incidenti bacaju senku na sportski duh finalne serije i naglašavaju potrebu za strožijim merama kako bi se osigurala bezbednost svih učesnika na terenu.

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter