0
AdmiralBet ABA Liga
Stefan Lazarević, Džejms Naneli

Stefan Lazarevic (L) and James Nunnally during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OVAJ DETALJ SUKOBA JE SVIMA PROMAKAO: Jedan igrač sprečio eskalaciju tuče između Nanelija i Lazarevića! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.24 u 17:46

Sva sreća zaustavljeni su pre nego što je postalo mnogo gore

Uoči večerašnje treće utakmice plej-ofa ABA lige, između košarkaša Partizana i Crvene zvezde došlo je do nezapamćenog skandala u „Beogradskoj Areni“. Tokom mimoilaženja igrača sa treninga, došlo je do fizičkog sukoba između Džejmsa Nanelija iz Partizana i Stefana Lazarevića iz Crvene zvezde.

Prema izveštajima, Naneli je pesnicom udario Lazarevića, što je rezultiralo teškim telesnim povredama za košarkaša crveno-belih. Na fotografiji koju je objavila Crvena zvezda, vidi se da Lazarević ima pocepanu arkadu, modrice, otoke i potencijalno povredu jagodične kosti.

 

Dramatičan snimak iz hodnika Arene pokazuje deo sukoba – Naneli zamahuje ka Lazareviću, koji ga potom obara na zemlju. Igrači oba tima brzo su reagovali kako bi ih razdvojili, a među prvima je intervenisao Džejlin Smit, zajedno sa ostalim igračima Zvezde i Partizana.

Incident je mogao eskalirati, jer je nakon što se podigao, Naneli delovao spreman da nastavi sukob. Međutim, Miloš Teodosić je stao ispred njega, sprečivši dalji haos i potencijalno veći haos.

Podsećamo, večeras od 20.30 sati na programu je treća utakmica serije u kojoj Crvena zvezda vodi sa 2:0 i ima prvu meč loptu. Međutim, meč se igra u „Beogradskoj Areni“ pred navijačima Partizana, što dodatno pojačava tenzije.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter