4
AdmiralBet ABA Liga
Stefan Lazarević, Džejms Naneli

FOTO: Printscreen/YouTube

OSVANUO SPORNI SNIMAK: Partizan objavio klip tuče Lazarevića i Nanelija kome nedostaje 64 sekunde! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.24 u 18:09

Partizan je odlučio da iznese stvari na videlo

Treći meč finala večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana u Beogradskoj areni dobio je kontroverzan uvod nakon sukoba između Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija. Incident je rezultirao povredama lica igrača Crvene zvezde.

Na društvenim mrežama i medijima pojavili su se snimci koji prikazuju deo sukoba u hodnicima Arene. Povodom ovog događaja, saopštenjima su se oglasili i KK Crvena zvezda i KK Partizan.

Košarkaški klub Partizan je u svom saopštenju naveo da sa snimka nadzorne kamere ispred njihove svlačionice nedostaje pun minut materijala. Partizan je pozvao nadležne organe da hitno ispitaju ko je obrisao deo snimka sa nadzornih kamera.

U trenutku prekida na nadzornoj kameri stoji vreme 11:01:28, da bi se nakon toga pojavili igrači na zemlji, a vreme se pomerilo na 11:02:32, što znači da sa materijala nedostaju 64 sekunde – navedeno je u saopštenju Partizana.

Partizan je taj snimak objavio na svom YouTube kanalu, dodatno podgrevajući tenzije pred večerašnji meč. Incident i dalje izaziva mnogo pažnje i rasprava, dok se čeka na reakcije nadležnih organa i moguće posledice po aktere sukoba.

15
23

4 Komentara

  1. Objasnite ljudima šta se vidi na ovom snimku ako se vidi…….Sve što se vidi su povrede na jednom igraču a drugi nema ni ogrebotinu!

    2
    1
    Odgovori
  2. Koj cirkus
    Nesostaje minut,i za vreme ‘tog minuta’ Smit gleda nepomicno kako Lazarevic davi nanelija i reaguje posle minut,tek kad naneli krece da se ‘brani’
    Pa na sta mi njima licimo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter