0
AdmiralBet ABA Liga
Novak Đoković

FOTO: Printscreen/Twitter

NOVAK SLAVIO ZVEZDINU TITULU: Đoković gledao podizanje trofeja svog voljenog kluba! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.24 u 23:44

Novak je takođe bio na meču

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su svoju sedmu titulu u regionalnoj ABA ligi nakon što su u trećem meču finalne serije savladali Partizan sa 82:76. Crveno-beli su tako „brejkom“ stigli do ekspresnih 3-0 u seriji i vratili trofej na Mali Kalemegdan posle godinu dana.

Ova pobeda je značajna ne samo zbog osvojenog trofeja, već i zbog načina na koji su crveno-beli dominirali tokom finalne serije, demonstrirajući odličnu formu i timsku igru.

Meč večitih rivala privukao je veliku pažnju, a među publikom se našao i najbolji teniser sveta, Novak Đoković, koji je u Beogradsku arenu stigao u društvu supruge Jelene. Novak Đoković će naredne nedelje učestvovati na turniru ATP serije 250 u Ženevi. U prvom kolu je slobodan, a u drugom ga čeka pobednik meča između Janika Hanfmana i Endija Marija, koji se igra u ponedeljak ne pre 18 časova.

Osvojivši ovu titulu, Crvena zvezda se izjednačila sa Partizanom po broju osvojenih ABA liga titula, oba tima sada imaju po sedam trofeja.

11
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter