1
AdmiralBet ABA Liga
Džejms Naneli

FOTO: Starsport

NANELI STIGAO U ARENU: Udario Lazarevića koji neće moći da igra, a on će nastupiti u derbiju! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.24 u 18:42

Naneli će kako sada stoje stvari igrati treći meč finala

Uoči trećeg meča finala ABA lige između košarkaša Partizana i Crvene zvezde, koji se odvija u Beogradskoj areni, atmosferu je obeležio veliki skandal koji se dogodio ranije tokom dana. Džejms Naneli iz Partizana i Stefan Lazarević iz Crvene zvezde sukobili su se u hodniku, dodatno zaoštrivši rivalitet večitih rivala.

Ovo nije prvi put da su Naneli i Lazarević bili u sukobu. Na drugoj utakmici, Naneli je uhvatio Lazarevića za vrat, što je izazvalo tenzije između njih. Tokom današnjeg susreta nakon treninga, verbalna rasprava između njih dvojice prerasla je u fizički obračun.

Stefan Lazarević je zbog udaraca pesnicama koje je dobio od Nanelija završio sa povredama lica, te neće biti u protokolu za ovaj meč. S druge strane, Džejms Naneli se pojavio u Areni i očigledno je u konkurenciji za tim.

Pre dolaska na meč, Naneli je bio u policiji gde je dao izjavu u pratnji advokata povodom sukoba. Očekuje se da će ovaj incident dodatno napuniti tribine i dati dodatnu dramu već napetom meču između Partizana i Crvene zvezde.

4
8

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter