0
Fudbal

FOTO: X/ @PAOK_FC

LUDNICA U GRČKOJ: Živkovićev PAOK stigao do titule u meču protiv ljutog rivala!

Objavljeno: 19.05.24 u 23:56

PAOK je osvojio titulu i to na stadionu velikog rivala Arisa

Fudbaleri solunskog PAOK-a postali su šampioni Grčke, pobedom nad Arisom sa 2:1 u poslednjem kolu grčkog šampionata. Ova pobeda obezbedila im je četvrtu šampionsku titulu u istoriji kluba.

Ključnu ulogu u osvajanju titule imao je srpski reprezentativac Andrija Živković, koji je asistirao kod vodećeg gola PAOK-a. Crno-belima je bila neophodna pobeda kako bi osigurali titulu, s obzirom na to da je atinski AEK bio u pripravnosti i nadao se eventualnom kiksu solunskog kluba, što bi im omogućilo osvajanje prvenstva.

Uprkos očekivanjima i pritisku, PAOK je uspeo da ostvari pobedu i osvoji titulu.

U šampionskoj ekipi PAOK-a istakao se i nekadašnji golman Partizana, Živko Živković, koji je takođe doprineo uspehu kluba.

Iza PAOK-a, AEK je završio na drugom mestu, dok će se Olimpijakos, koji je zauzeo treće mesto, takmičiti u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Međutim, ukoliko Olimpijakos osvoji Ligu konferencija, mogao bi izboriti direktno mesto u grupnoj fazi Lige Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter